Over Ons

Stichting Dushi Vriend is een particulier initiatief opgericht in juli 2013

Stichting

Één van de oprichtsters was al enkele jaren verbonden aan het Dushi huis en zag de noodzaak aanvullende financiële middelen beschikbaar te hebben om de extra zorg, welke geboden wordt aan de Dushi kinderen, te kunnen bekostigen.

Visie

De visie van de stichting is om voldoende financiële middelen te genereren om de pijlers, en zo mogelijk onvoorziene extra’s, van alle Dushi huizen in Nederland te ondersteunen. Tevens, om het Dushi-concept uit te dragen zodat het merendeel van de uit huis geplaatste kinderen hier ook baat bij hebben.

Missie

De missie van de stichting is door financiële ondersteuning bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en toekomst van deze kinderen. Waarin zij ondanks hun negatieve ervaringen de kracht krijgen om voor een mooie toekomst te kiezen. Daarmee hun eigen leven en dat van hun omgeving positief te beïnvloeden.

Bekijk de film

Frits Drost